Fiecare dintre noi ne dorim sa aratam bine, sa ne simtim bine in pielea noastra, insa uneori chiar daca facem sport si avem un regim de viata sanatos, tot ne confrutam cu celulita. Datorita tehnologiei au fost create produse pentru a lupta contra celulitei.

Serul Activ pentru Slabire de la Algologie este un produs minune, care activeaza lipoliza si ajuta drenajul pentru a elimina depozitele de grasime. Acest produs este extrem de eficient in cazurile de celulita rezistenta datorita ingredientului principal si anume: Suaeda Maritima, care ajuta procesul de slabire prin spargerea particulelor de grasime eliberate din adipocite in particule mici si care se vor elibera usor.

Serul Activ pentru Slabire este un produs natural pe baza de plante marine cu rezultate exceptionale - pielea cu aspect de «coaja de portocala» devine neteda, iar conturul este remodelat.

Ingredientele active principale din compozitia acestui ser le reprezinta:

  • Laminaria Hyperborea (alge brune) cu efect lipolitic si drenant;
  • Cafeina care arde depozitele de grasime;
  • Suaeda Maritima (planta marina), care creste actiunea cafeinei cu 143%.
  • Serul Activ pentru Slabire de la Algologie poate fi aplicat atat dimineata, cat si seara in miscari de jos in sus pe zonele dorite (solduri, stomac, fese si coapse).

    Serul Activ pentru Slabire este ajutorul de nadejdie pentru pregatirea copului de vara: elimina toxinele datorita actiunii lipolitice si de drenaj  si este usor de folosit fara a fi lipicios.