Serumul Initial Youth de la Algologie reprezinta o ingrijire inovatoare, care actioneaza in profunzimea pielii pentru a reactiva enzimele tineretii.

Acest ser este rezultatul Biotehnologiei Marine si regenereaza tesutul in profunzime pentru a corecta ridurile. Compozitia sa este formata din celule stem din Christe Marine si acid hialuronic. Datorita ingredientelor, acest concentrat protejeaza pielea, netezeste si uniformizeaza tenul.

Ridurile si liniile fine sunt atenuate, tenul radiant si pielea are un aspect de lifting.

Ingredientele principale active sunt :

  • Celule Stem din Christe Marine: ofera hidratare (rezultate demonstrate: hidratare profunda, efect imediat si de lunga durata de lifting. Hidratarea creste cu  133,8% in mai putin de 2 h) si regenerare (restructurarea celulelor din ultimul strat al epidermului si regenerarea barierei cutanate, mentinerea hidratarii, protejarea tesuturilor).
  • Pelvetia canaliculata (Alga Bruna) : beneficii anti-aging (rezultate demonstrate: reducerea ridurilor cu  92% - observata la clienti)
  • Extract Biotehnologic din Malt: reactiveaza sinteza de laminina (proteina de ancorare intre epiderm si derm), compenseaza diferenta dintre un ten tanar si unul matur cu 65%, ajuta la o difuziune eficienta de nutrienti la nivelul epidermei si ofera un efect tensor la nivelul Jonctiunii Dermo-Epidermice
  • Vitamina E: protejeaza impotriva radicalilor liberi
  • Acid Hialuronic: molecule ce stimuleaza sinteza de colagen si diminueaza ridurile
  • Particule perlate: ofera luminozitate
  • Serumul Initial Youth de la Algologie  poate fi folosit de persoanele care doresc sa previna si sa reduca aparitia ridurilor,  aplicandu-se dimineata si seara pe tenul perfect curatat.

    Sfatul specialistului: Pentru rezultate eficiente, aplicati dupa: Perfect Skin Gel-Cream sau Crema de Zi pentru Prevenire.