Pana de curand, invidiam celebritatile pentru privirile lor atragatoare, dar acum acest accesoriu a devenit tot mai accesibil, iar industria genelor false este intr-o continua dezvoltare.

Printre cele mai folosite sunt genele pe banda si genele smoc (tip manunchi). Insa cea mai noua alternative a genelor false, cea a extensilor de gene fir cu fir, ofera o solutie pe termen indelungat. Este vorba despre gene false semi-permanente, care pot fi aplicate fir cu fir pe genele naturale la un milimetru de pleoape, respectand forma naturala a genelor, garantandu-se un look natural. Datorita acestei tehnici, genele nu se lipesc intre ele, evitand astfel posibilitatea de a se deteriora.

Aplicarea genelor se face cu un adeziv special, de preferinta unul cu certificat medical, dezvoltat special pentru extensii de gene. Un lipici de calitate este cel de EBC care devine invizibil pe gene si ofera un aspect natural, iar ochii nu vor fi iritati.

Avantajul extensiilor este ca veti fii frumoasa zi si noapte, in fiecare moment al zilei. Rezistenta extensiilor de gene depinde de durata de viata a genelor naturale : datorita regenerarii genelor, cele false vor cadea la schimbarea naturala a celor normale. Astfel, retusul este necesar la aproximativ 3 saptamani, in functie de longevitatea si desimea genelor naturale.

In comparatie cu celelalte tipuri de gene false, cei de la EBC spun ca cu acestea va veti putea bucura chiar si de piscina si solar, fara a avea emotii ca nu vor rezista. Ingrijirea extensilor este foarte usoara. E nevoie de o atentie speciala doar in primele doua zile, cand genele nu au voie sa intre in contact cu lichide (apa, demachiant, etc)

Pentru mai multe informatii despre produsele EBC puteti accesa link-ul: http://www.completebeauty.ro/aparatura/extensii-de-gene.html