Daca doriti sa incercati un nou mod de aplicare al machiajului atunci trebuie sa incercati noul kit de pensule ovale de la Crown Brush – Rose Gold Full Face Contour Set. Moderne, dinamice, precise si inovatoare, aceste pensule super moi realizeaza un machiaj perfect, creand acel finisaj perfect si putand fi folosite atat cu produse pulbere, cat si cu cele crema sau lichide.

Setul de pensule ovale Crown Brush include 3 pensule de dimensiuni diferite cu care puteti contura, evidentia, sculpta si chiar aplica fondul de ten. Designul elegant si efectul de aur roz le fac potrivite pentru trusa de make-up a oricarei femeie.

Pensulele Crown Brush sunt confectionate din fibre de inalta calitate, 100% sintetice si vegane.

Designul ergonomic al pensulelor se potriveste perfect in interiorul mainii. Forma fibrei si capul pensulei se potrivesc perfect structurii faciale si contururilor, pentru a oferi o sculpting perfect si nu numai. De indata ce alegeti aceste perii, veti gasi un mod unic de a le tine si de a le folosi.

Aceste pensule de machial pot deveni o extensie a varfurilor degetelor dumneavoastra. Lasati peria sa lucreze prin simpla alunecare a periilor pe piele. Puteti sa va imbogatiti si sa imbinati machiajul prin utilizarea unor miscari circulare, asa cum ati proceda cu periile normale de machiaj.

TIPS: Utilizati cea mai mica dintre pensulele ovale pentru aplicarea produselelor de contur pe toata fata si cea mai mare pensula pentru a le amesteca in piele. Pensula medie este perfecta pentru sculpting-ul punctelor inalte ale fetei unde dorim sa adaugam putina stralucire.

De ce sunt pensulele ovale Crown Brush un must-have?

Tipul de fibre si fasciculele dense ale pensulelor va asigura ca produsele de machiaj nu sunt absorbite in perie, permitandu-va sa utilizati cantitati minime de produs.

O multitudine de astfel de pensule se rup foarte usor, insa materialele din care sunt confectionate pensulele Crown Brush ofera rezistenta la rasucire, indoire si presiune.

Fibrele ultra-moi ale acestor pensule de machiaj asigura ca sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cele sensibile.