Peeling-ul Dublu pentru Luminozitate de la Algologie reprezinta o surprinzatoare metamorfoza, care sproreste confortul si placerea utilizarii unui produs, in timp ce se curata pielea de impuritati, oferind netezime si catifelare pielii.

Peeling-ul Dublu pentru Luminozitate  se remarca prin textura gel fara microparticule, care se transforma in emulsie laptoasa la contactul cu apa, lasand pielea curata, catifelata si luminoasa. Acest peeling de la Algologie, foarte eficient si confortabil, elimina celulele moarte si impuritatiile stimuland procesul de reinnoire celulara si estompand defectele de pigmentare cauzate de varsta.

Extractul de alge Chondrus Crispus si acizi din fructe dulci elimina delicat celulele moarte de la suprafata pielii, in timp ce extractul de Chondrus Crispus calmeaza si mentine confortul pielii, acizii din fructele dulci sustin reinnoirea celulara, oferind efectul de netezire la suprafeta epidermei. Astfel, pielea este mai neteda si mai luminoasa.

Totodata, compozitia acestui peeling contine si enzime de ananas si papaya, care faciliteaza exfolierea naturala a pielii pe parcursul zilelor ce urmeaza prin slabirea jonctiunii proteice care formeaza celulele stratului cornos. Enzimele ajuta eliminarea lor si astfel, se permite pielii sa se regenereze mult mai bine - la fel ca o piele tanara.

Peeling-ul Dublu pentru Luminozitate  se poate aplica o data sau de doua ori pe saptamana, dupa demachiere, aplicandu-se pe fata si pe gat intr-un strat subtire, evitand zona ochilor. Apoi, se lasa sa actioneze 5 – 10 minute si se indeparteaza excesul cu o loiune tonica.