Stim ca esti o femeie activa si nu ai mult timp la dispozitie, astfel ca ne-am gandit sa iti propunem pasii catre un make-up de zi cu zi.

Pregatirea tenului

Aplica o baza hidratanta pe pielea curatata in prealabila. Noi iti recomandam produsele Algologie - produse profesionale din alge marine fara parabeni. Foloseste Serumul Hidratant Intensiv Algologie, o baza de machiaj excelenta pentu toate tipurile de ten. Complexul Exclusiv Algo³ optimizeaza hidratarea tenului, obtinand rezultate imediate si de lunga durata. Daca ai un ten obosit si nu ai timp sa te relaxezi, aplica Serumul pentru Stralucire Algologie. Acest serum ofera pielii stralucire instantanee. Tonurile perlate combinate cu agentul de fermitate, sterg semnele de oboseala pentru a obtine pe loc ten vizibil mai frumos. Urmeaza aplicarea fondului de ten fluid pe fata si gat. Acesta nu doar ca iti ofera o nuanta uniforma si un aspect ingrijit, dar te protejeaza de poluare, de schimbarile bruste de temperatura, deshidratare si de efectul nociv al ultravioletelor. Daca ai nevoie, utilizeaza paleta corectoare Parisax Professional pentru a estompa cearcanele, a lumina coltul intern al ochiului si a sterge umbrele nasului. Aplica pudra pulbere naturala si un blush roz pal pe pometi de la exterior spre interiorul fetei.

Machiajul ochilor

Uniformizati pleoapa cu o nuanta deschisa de fard de pleoape. Iti propunem sa incerci fardul duo de la Parisax Professional in nuante de beige si chocolat. Contureaza ochiului cu nuanta chocolat, aplicand culoarea in unghiul extern si in adancitura arcadei cu ajutorul pensulei nr. 13, apoi intrepatrunde cele doua nuante. Pentru un plus de senzualitate, aplica aceeasi culoare si pe linia genelor. Nu uita sa te dai cu mascara pentru volum si sa iti conturezi sprancenele cu creionul de sprancene de la Paris Berlin.

Machiajul buzelor

Cheia machiajului o reprezinta culoarea rujului folosit. De aceea, iti recomandam o nuanta intensa de rosu. Pentru a avea buze perfecte, realizeaza prima data conturul buzelor cu ajutorul Creionului Semipermanent Rose. Urmareste cu atentie linia buzelor de la interior spre exterior. Aplica rujul rosu intens si machiajul este gata!

Pont! Dupa aplicarea rujului, prinde un servetel de hartie intre buze pentru a prelua surplusul, apoi reaplica un strat de ruj pentru o durata indelungata si un efect mai intens.