O femeie nu poate sa aiba niciodata prea multe produse de make-up. Astfel ca, Crown Brush a creat o paleta de 10 blush-uri pentru a avea la indemna atat blush, produs pentru contouring sau bronzer.

Blush-urile pudra sunt foarte populare si se potrivesc de minune pentru a crea un finish elegant. Blush-urile din aceasta paleta se pot utiliza fara nicio grija peste un fond de ten mat, intrucat completeaza textura mata foarte bine.

Paleta Crown Brush de 10 blush-uri mate si sidefate poate fi utilizata ca produs pentru contouring, bronzer sau blush in culori de la un roz deschis la unul puternic inchis, dar are si cateva nuante neutre, care sunt perfecte pentru a crea un look rafinat. Aceasta paleta se prezinta intr-o trusa neagra mata ideala pentru calatorii, depozitare sau curatare.

Un buchet frumos de culori – de la nuante piersicii la unele roz sau chiar un rosu intens – infloresc atat in variantele mate, cat si in cele sidefate pentru a oferi un machiaj perfect. Aceasta paleta de machiaj va va ajuta sa straluciti pe tot parcursul anului!

Paleta de 10 blush-uri de la Crown Brush este un produs foarte prezent in kit-urile make-up artistilor, iar acum poate sa imbogateasca trusa de make-up a oricarei femei.