Pielea este considerata oglinda organismului si trebuie sa i se acorde o ingrijire adecvata, care sa o faca sa radieze si sa ii ofere un aspect tanar si impecabil.

Mezoterapia fara ace reprezinta un tratament modern, care asociaza laser-stimularea cu diferite forme de curenti, care introduce prin electroporatie in structurile profunde ale pielii diferite cocktail-uri de aminoacizi si vitamine.  Procesul de aquaforeza se bazeaza pe efectul synergic al laser-stimularii, efectul substantelor active introduce, stimularea si toonifierea musculara si drenajul limfatic. Tratamentele estetice care utilizeaza mezoterapia fara ace sunt cele antirid, de depigmentare, anticelulitice, de dizolvare a depozitelor de grasime, de lifting facial si corporal.

Dupa tratamentele de mezoterapie fara ace se constata cresterea gradului de hidratare profunda a pielii, cresterea sintezei fibrelor de elastina si de colagen, conturand procesul anti-aging.

Avantajul mezoterapiei fara dureri se datoreaza lipsei inflamatiilor si inrosirii locale, duratei scurte a terapiei si rapiditatii rezultatelor.

Sunt necesare 10 sedinte la un interval de 4-5 saptamani, insa pentru un rezultat wow se pot face 5 sedinte/saptamana – exceptie tratamentul de dizolvare a depozitelor de grasime, care necesita 9 saptamani.