Aparatul LipoContour de la Dermedics este cel mai puternic sistem cu laser existent pe piata de beauty (puterea diodei laser este de 200mW), care garanteaza pierderea intre 5 si 10 cm in numai 2 saptamani fara a fi nevoie de vreo interventie chirurgicala.

LipoContour – lipoliza asistata laser – indeparteaza depozitele localizate de grasime inca de la primul tratament. Rezultatele sunt spectaculoase si de durata!

LipoContour este o procedura de lipoliza cu laser, non-invaziva, care folosește puterea laser-ului pentru a penetra straturile pielii si a elimina grasimea din celulele adipoase prin biostimularea membranei celulelor de grasime.

CUM ACTIONEAZA?

Lumina rosie a laser-ului este absorbita de celulele adipoase. Aceasta stimuleaza spargerea celulelor de grasime si eliminarea apei (albastru), acizilor grasi liberi (verde) si a glicerolului (violet). Acest proces este numit lipoliza. Excesul de grasime este eliminat in conditii de siguranta prin procesele naturale metabolice ale organismului.

Avantaje LipoContour:

  • Slabire (reducerea celulelor de grasime si detoxifierea pielii) si remodelare corporala
  • Eliminarea celulitei (imbunatateste vizibil textura pielii)
  • Recomandari pentru tratament:

  • MesoSlim + MesoCapil (se recomanda a se aplica serul inaintea efectuarii tratamentului pentru a spori efectul de slabire si detoxifiere a pielii)
  • Slim Gel (se va aplica dupa efectuarea tratamentului pentru a extinde activitatea lipolizei)