Sosirea anotimpului cald nu inseamna doar un corp cu o silueta de vis si tonifiat, ci si disparitia parului de pe corp. Astazi, se ofera o gama variata de solutii, insa cea mai buna si cea mai eficienta este epilarea definitiva cu laser dioda. Acest aparat nu numai ca indeparteaza definitiv parul nedorit de pe corp, dar este si complet nedureros.

Cel mai eficient dispozitiv cu laser pentru epilarea definitiva si cu un pret extraordinar de bun de pe piata este laserul VERSUS. Versus nu numai ca este cel mai bun aparat cu sistem electro-optic de eficienta maxima, ci si garanteaza rezultate reale dupa prima utilizare.

Laserul VERSUS cu dioda produce o raza cu o lungime de unda de 808 nm concentrata pe zona tratata. Raza laser emisa este absorbita de melanina, pigmentul care da culoare firului de par. In timpul acestei proceduri laserul emite un puls pentru o fractiune de secunda, permitand firului de par sa absoarba lumina si sa se incalzeasca. In timp ce se incalzeste radacina firului de par este distrusa, impiedicand astfel posibilitatea de regenerare a firului de par. Datorita suprafetei mari a manipulului laser sunt tratate un numar mare de fire de par odata, asigurand o viteza mai mare de tratament fata de metodele traditionale de epilare. Totodata, datorita celor mai noi si mai calitative tehnologii, interventia este nedureroasa. Clientul imediat dupa tratament poate sa isi reia activitatea.

Manipulul laserului VERSUS se raceste incontinuu, astfel, se pot trata si zonele de piele foarte sensibile la durere, fara a fi nevoie de geluri de racire sau creme cu efect anestezic local. Racirea zonei tratate asigura protejarea pielii inainte, in timpul si dupa fiecare puls laser emis spre piele, directionand in acelasi timp energia emisa de laser catre radacina firului de par. Laserul VERSUS cu dioda de 808 nm permite utilizatorului sa ajusteze tratamentul in functie de tipul de piele si de culoarea firelor de par ( de la 10 la 300 ms), asigurand o eficienta maxima a tratamentului cu o viteza sporita (de la 1 la 10 Hz).

Cere acum o cotatie de pret si profita de oferta avantajoasa de lansare!