Ingrijirea mainilor si a unghiilor este foarte importanta. Pentru a avea o manichiura perfecta avem nevoie de produse de calitate, care sa nu ataca unghia. Astfel ca, Parisax Professional a creat o gama de  produse profesionale pentru unghii.

Gama de lacuri de unghii de la Parisax Professional este disponibila atat in nuante mate, cat si sidefate, perfecte pentru o manichiura de invidiat. Realizate in Franta lacurile de unghii Parisax Professional contin ingrediente atent selectionate pentru a facilita o aplicare usoara si o acoperire de durata. Formula lacului de unghii cu uscare rapida asigura o stralucire perlata, oja uscandu-se in mai putin de 1 minut. Pensula speciala, atasata pe o tija plata, faciliteaza aplicarea dintr-o singura miscare a stratului de oja.

Pentru a avea o manichiura corecta trebuie sa urmarim cativa pasi esentiali. Indepartarea lacului sau a ojei de pe unghii trebuie realizata cu un dizolvant profesional fara acetona. Dizolvantul Parisax Professional, bogat in proteine, nu contine acetona si permite inlaturarea cu usurinta a lacului de unghii. Pentru inlaturarea lacului de pe unghii puteti folosi o discheta din bumbac.

Urmeaza ingrijirea cuticulelor. Parisax Professional va propune, un produs profesional care inmoaie cuticulele, astfel incat acestea vor putea fi indepartate cu usurinta. Puteti alege intre lotiunea emolienta pentru cuticule special creata pentru inlaturarea acestora si uleiul pentru cuticule, care ajuta la uscarea rapida a ojei in timp ce trateaza cuticulele.

Aplicarea lacului sau a ojei pe unghii trebuie sa fie realizata intr-o singura directie. Incercati sa acoperiti intreaga suprafata a unghiei cu oja dintr-o singura miscare. Pentru a preveni ruperea unghiilor folositi un tratament intaritor cu vitamine de la Parisax Professional. Acest tratament pe baza de vitamine hraneste si regenereaza unghiile fragile. In cazul in care unghiile dumneavoastra sunt deja afectate, folositi tratamentul intaritor pentru unghii. Tratamentul se realizeaza pe parcursul a 7 zile, prin aplicarea de doua ori pe zi a unui strat subtire de lac.

In gama tratamentelor pentru unghii Parisax Professional veti regasi si lacul reparator – folosit individual sau ca baza inaintea aplicarii stratului de lac pentru o mai buna aderenta.

La final, pentru un aspect de invidiat al manichiurii tale foloseste un lac fixator. Acesta se aplica pe deasupra stratului de lac pentru o protectie mai buna si o stralucire extrema. Pentru un aspect sidefat alege lacul fixator cu reflexii si paiete. Activatorul de uscare permite uscarea rapida a lacului de pe unghii.