Indepartarea machiajului reprezinta principala prioritate in domeniul beauty, iar profesionistii in frumusete sunt de acord cu ideea ca este cel mai important pas spre tinerete.

Daca pielea este neingrijita, suprafata pielii se deterioreaza. Din aceasta cauza, pielea capata un aspect mat si se formeaza petele pigmentare. Trebuie tinut cont de faptul ca indepartarea machiajului se realizeaza prin masaj, pentru ca masajul imbunatateste microcirculatia, facilitand nutritia celulara si oxigenarea epidermei. Totodata, este necesar si un ritual de seara pentru a avea un ten cat mai sanatos – indepartarea impuritatilor (sebum, machiaj etc) si aplicarea unui produs care sa ajute la reinnoirea celulara pe parcursulu noptii.

Specialistii Algologie recomanda Laptele Demachiant Ulei, care este un demachiant ce curata delicat zona fetei si a ochilor datorita texturii sale de ulei care apoi se transforma in emulsie la contactul cu apa, protejand bariera hidrolipidica.

Textura acestui produs, de ulei in stadiul D, permite o curatare completa si delicata a pielii fara a lasa film la suprafata tenului. Aceasta devine matasoasa si hidratata Laptelele Demachiant Ulei de la Algologie contine : ulei de migdale (ajuta la curatarea pielii, calmeaza si hidrateaza in profunzime), extract de ulei din Nuci de Macadamia (formeaza la suprafata pielii un film hidrolipidic, pielea devine catifelata), ulei de Jojoba (intareste bariera de protectie naturala a pielii, regland excesul de sebum) si extract din planta Christe Marine (un puternic antioxidant, care protejeaza impotriva radicalilor liberi).