Impachetarile sunt foarte eficiente pentru detoxifiere, slabire localizata rapida si sanatoasa, eliminarea celulitei, prevenirea, ameliorarea si vindecarea vergeturilor.

Impachetarea Gelifianta este un amestec de alge marine micronizate (Laminaria si Spirulina), Pamant Diatomic si Alginat de Sodiu. Aceasta impachetare este o masca perfecta de fermitate si remodelare. Rehidrateaza straturile superficiale ale epidermei datorita texturii sale foarte fine si nivelului mare de apa. Se foloseste pentru recapatarea fermitatii tesuturilor in zonele in care acestea si-au pierdut elasticitatea (interiorul coapselor si al bratelor, sani, abdomen). Acesta impachetare hidrateaza intens si lasa pielea tonifiata, ferma si supla.

Impachetarea Gelifianta cu Alge Marine de la Algologie se foloseste in cazul pielii cu semne vizibile de imbatranire si vergeturi. Aceasta impachetare confera fermitate feselor, bustului, stomacului, pe partea inferioara a  coapselor si pe partea inferioara a bratelor.  Impachetarea Gelifianta cu Alge Marine de la Algologie este in special recomandata dupa o dieta, in sarcina si schimbari hormonale.  

Impachetarea Gelifianta cu Alge Marine este un tratament unic de fermitate si tonifiere, intrucat rehidrateaza si confera elasticitate tesuturilor,  imbunatateste textura si structura acestora. Pentru rezultate exceptionale se combina beneficiile Impachetarii Gelifiante cu Alge Marine cu  efectele de fermitate ale Gelului Centella Asiatica, cu cele tonifiante ale Uleiului esential pentru Tonifiere si cu Masca de Alge pentru a revigora si rehidrata epiderma, a fortifica pielea si a oferi suplete si catifelare.   

Un plus al acestei impachetari este ca nu necesita dus.