Pot exista multe cauze pentru eruptiile pielii, inclusiv dezechilibre hormonale, factori de mediu, stres sau oboseala, utilizarea de produse cosmetice nepotrivite etc.

Aproape 85% din adolescenti sufera de acnee.

Desi acest lucru apare in principal in timpul adolescentei, mai mult de 40% dintre femeile cu varsta cuprinsa intre 25 si 50 de ani se confrunta cu acneea.

GAMA ARCHIPEL

Bogata in minerale si oligoelemente, apa din Arhipelagul Bréhat este cunoscuta ca una dintre cele mai pure ape din lume.

Creata cu ajutorul acestor proprietati exceptionale, aceasta gama de ingrijire a pielii elibereaza secretele acestui arhipelag pentru a curata si echilibra pielea.

O gama pentru:

  • Tenul gras si tenul mixt predispus la cosuri si la “stralucirea” specifica a zonei T
  • O gama de produse intensive care purifica si tin sub control secretia de sebum
  • Pielea este purificata, sanatoasa, fara cosuri si isi recapata stralucirea naturala

Formula de baza

Complexul exclusive bio-mimetic Algo 4® indeplineste cele 4 necesitati fundamentale ale celor patru tipuri principale de celule ale pielii: hraneste, stimuleaza, stimuleaza si protejeaza.

Pentru a raspunde nevoilor specifice ale tenurilor grase si mixte, am adaugat o concentratie mai mare de Porphyriduim Cruentum pentru a activa oxigenarea si micro-circulatia, dar si pentru a promova drenajul si eliminarea toxinelor responsabile de acnee.

Ingrediente suplimentare:

  • OLIGOZAHARIDE DIN LAMINARIA DIGITATA (ALEGE BRUNE): datorita proprietatilor sale purifiante si antiinflamatoare, acest extract combate cosurile / petele prin reducerea infectiilor bacteriene si promovarea pielii sanatoase.
  • EXOPOLIZAHARIDE MARINE OBTINUTE PRIN BIOTECHNOLOGIE: recunoscute pentru proprietatile sale astringente, reduce stralucirea si minimizeaza porii prin reducerea secretiei de sebum.

O piele fresh si curata cu gama Archipel special conceputa pentru pielea grasa sau mixta.

In primul rand, ALGO 4®, complex biomimetic exclusiv, restabileste echilibrul pielii si imbunatateste functia celulara. A fost adaugata o concentratie mai mare de Porphyridium Cruentum pentru a activa microcirculatia si pentru a promova drenajul detoxifiant.

In plus, ingredientele de purificare si de ameliorare ajuta la reechilibrarea pielii:

  • CURATARE prin actiune asupra dezechilibrului microbian
  • MATIFIERE prin reglarea seboreei

CURATAREA PIELII - OLIGOZAHARIDE DIN LAMINARIA DIGITATA (ALEGE BRUNE)

Acesti oligo-alginati din Laminaria Digitata obtinuti prin biotehnologie vor reechilibra tenurile cu piele grasa sau mixta (efect ca in urma unui tratament) pe 3 nivele biologice:

  • Ajuta la tratarea dezechilibrului microbian prin reglarea proliferarii acneei. (responsabil pentru cosuri si puncte negre)
  • Regleaza secretia de sebum
  • Reduc inflamatia pielii

MATIFIEREA PIELII - EXOPOLIZAHARIDE MARINE OBTINUTE PRIN BIOTECHNOLOGIE

  • Actiunea de matifiere: proprietatile sale matifiante reduc productia de sebum pentru controlul imediat si durabil al stralucirii.
  • Actiune astringenta: s-a demonstrat ca are un efect astringent prin reducerea numarului si dimensiunii porilor.