Exfolierea Marina ofera o exfoliere naturala, permitand stimularea pielii, eliberand-o de celulele moarte, marind capacitatea ei de absorbtie si imbunatatindu-i starea generala.

Toate produsele de exfoliere contin elemente esentiale din ocean (Sedimente, Saruri de Guérande, Saruri marine), incurajand astfel schimbul de minerale, vitamine si oligoelemente, care sunt fundamentale pentru o functionare corecta a organismului. Aceste tratamente au fost create pentru a activa drenajul limfatic si eliminarea toxinelor. Fiecare tratament elimina celulele moarte de la suprafata pielii, dar si faciliteaza fluxul de lichide intre tesuturi si decongestioneaza zonele unde limfa stagneaza si cauzeaza acumularea toxinelor. Pielea isi recapata catifelarea, supletea, tonusul si este reincarcata cu elemente esentiale pentru a funcţiona corect.

Algologie ofera trei tratamente de exfoliere:

  • Exfoliere pentru Mineralizare cu Sedimente Marine
  • Exfoliere pentru Relaxare Apa de Gorse ( Ulex Europaeus – Floarea Sperantei)
  • Exfoliere pentru Invigorare cu Sare Exfolianta
  • Aceste tratamente pot fi efectuate independent sau pot fi urmate de alte tratamente corporale (cum ar fi impachetarile sau masajele cu acelasi scop).

    Sfatul specialistului: Recomandati o baie inaintea exfolierii. Apoi turnati o cantitate mica de produs in palma clientei pentru ca ea sa descopere textura unica a exfoliantelor marine naturale. Intotdeauna incepeti un program de tratamente cu o exfoliere pe baza de ingrediente marine.