Fiecare dintre femeie isi doreste un corp suplu si fara celulita, iar daca se poate fara efort cu atat mai bine. Brandul francez Algologie a creat un produs minune: Impachetarea cu Fucus, care ofera rezultate reale de la prima sedinta. 

Impachetarea cu Fucus reprezinta 100% alge Fucus micronizate, permitand eliberarea rapida a ingredientelor active si o mai buna difuzie la nivelul epidermei.

Fucusul este bogat in elemente care actioneaza eficient asupra celulitei si ajuta slabirea. 

Componentele impachetarii stimuleaza circulatia sangelui si a limfei pentru a elimina toxinele acumulate asociate celulitei.   

Calitatea lipolitica este atribuita cantitatii mari de iod.  Aceasta combinatie ofera rezultate vizibile in tratamentul celulitei, in procesul de slabire si obtinerea fermitatii.  

Ingredientul principal activ il reprezinta 100% Fucus din zona Pleubian (alge brune), care stimuleaza global tot organismal si ajuta slabirea.

Sfatul specialistului:

Mod de utilizare: Corp: 200 ml pudra Fucus + 100 ml apa calda + 5 ml Lotiune Termica + 5 picaturi de Ulei Esential CMS; Tratament: Impachetare pentru Slabire cu Fucus.

Mod de aplicare: Se amesteca pudra + apa calda + lotiune cu efect termic + ulei esential de relaxare intr-un bol si se aplica cu o mana pe intreg corpul, respectand procedura. Timp impachetare 20 minute. Apoi se clateste sub dus fara sapun.