In timp , derma pierde din colagen si elastina ceea ce face ca tenul sa isi piarda din  fermitate si sa se deformeze, tenul se  subtiaza si epiderma este hidratata  mult mai greu. Aspectul de ten gras al unui ten tanar este datorat stratului de grasime subcutanata. Acest strat va incepe sa dispara si el pe masura ce epiderma incepe sa se lase si pe masura ce se formeaza ridurile.

Tratamentul de regenerare a pielii cu aparatul de radiofrecventa bipolara este una dintre cele mai noi tehnici non-invazive folosite pentru elimiarea simptomelor imbatranirii pielii si pentru remodelarea corporala. Aparatul are un sistem digital ce garanteaza un consum de energie uniform si sigur. 

In timpul tratamentului , colagenul incalzit la o temperatura de 45°C-60°C incepe sa-si schimbe structura si sa se micsoreze. Aceste modificari termice determina formarea unor noi fibre de colagaen , in felul acesta pielea este refacuta , fiind eliminate ridurile.

Procesul de regenerare si reconstructie a fibrelor de colagen este denumit neocolagenare. Simultan caldura dizolva grasimea subcutanata , care este absorbita de organism , conducand astfel la scaderea in greutate .

Neocolagenarea  tonifica pielea  si ofera un efect de lifiting.

Colagenul incalzit devine flexibil si usor de modelat.

Beneficii :

  • O buna adaptabilitate: tehnologia RF este potrivita pentru toate tipurile de piele si culoare de piele.
  • Siguranta ridicata: sistemul digital de control garanteaza  distribuirea uniforma a curentului
  • Setarea automata a tratamentului : sistem de operare usor si rapid
  • Trei manipuli : tratament facil atat pentru pacient cat si pentru operator.
  • Rezultate rapide : incalzit la o temperatura de 45°C-60°C colagenul creaza un  lifting intensiv si tonifica pielea chiar si dupa un singur tratment
  • Efecte de lunga durata: noua structura a colagenului imbunatateste textura pielii prin reducrea liniilor fine si a ridurilor, mentinandu-se astfel timp de 2-6 luni dupa tratament
  • Fara efecte secundare. Un lifting facial si corporal intensiv fara durere, interventii chirurgiacale, anestezie sau injectii.
  • Investitie rentabila: cel mai competitiv pret pentru un aparat de radiofrecventa din Europa.
  • Satisfactie garantata a pacientilor: reduce riduriele si grasimea dupa un singur tratament.
  •  

    Tipuri de tratament :

    tonifiere si lifting facial si corporal

    remodelare  corporala si faciala

    subtierea corpului si tonifierea pielii prin diminuarea celulelor adipoase