La evenimentul Paris Couture Fashion Week Fall 2015, care avut loc de aceasta data la Roma, trendurile au fost urmatoarele:

Blushul dus la extrem

Produsul de make-up fara de care nu am putea supravietui in acest anotimp ar trebui sa fie blush-ul. Cine nu arata mai bine cu obrajii rozali? Ulyana Segeenko a asociat fardul de obraz cu buze rosii si cu eyeliner negru pentru ochi, in timp ce Serkan Cura a optat pentru nuante puternice pe obraji. La Elie Saab, fardul de obraz nu a iesit in evidenta foarte mult, iar la Schiaparelli accentul a fost pus pe blush-ul roz-piersica.

Roz – noul in!

O tendinta in prenzentarile couture a fost rozul. Armani Prive a dus acest trend la un alt nivele prin asortarea unghilor, buzelor si cerceilor. Fardurile de culoare roz au iesit in evidenta la Dior prin completarea unui machiaj natural.

Highlighting

Cu doi ani in urma, machiajul mat era in trend, acum insa se poarta cel stralucitor – se pune accentul pe highlighter. Daca vorbim de Valentino sau Schiaparelli, manechinele au aratat ca niste papusi cu un ten de portelan. Modelele de la Stepahen Rolland au fost incredibil de frumoase: ruj rosu, parul impletit si o piele incredibil de stralucitoare – tehnica de contouring fiind aproape inexistenta.