Tenul este un vizibil barometru al stilului nostru de viata. El tradeaza cu usurinta obiceiurile nesanatoase pe care le avem. Alimentatia nesanatoasa, stresul, tutunul, alcoolul au un impact negativ asupra intregului organism, iar acest lucru se poate vedea imediat pe chipul nostru. Aspectul tern, obosit, lipsit de stralucire al tenului este semnalul de alarma dat de organism atunci cand se acumuleaza toxine in exces. Astfel de toxine se depoziteaza si la nivelul tesuturilor si porilor fetei, conducand in timp la un aspect inestetic. Exista insa remedii eficiente, perfect adaptate acestor probleme ale pielii. Detoxifierea organismului reprezinta procesul de transformare si neutralizare a toxinelor si eliminarea lor. Detoxifierea organismului se realizeaza prin mecanismele naturale de care dispune corpul nostru si care functioneaza dupa un ciclu cotidian. Insa o alimentatie prea bogata in grasimi, carne, lactate grase, alimente rafinate, produse chimice impiedica detoxifierea naturala a organismului.

Astfel ca, Algologie  a creat pachetul profesional Chrono Detox pe baza de alge marine, care sunt in mod natural pline de oligoelemente, saruri minerale si ingrediente active, ce lucreaza in perfect echilibru cu sistemele noastre biologice.

Protocolul de lucru al kit-ului Chrono Detox il reprezinta:

  • Detoxifierea: Inlaturati machiajul fetei si ochilor. Amestecati continutul unui plic de Sedimente Marine cu Lotiunea Marina. Aplicati-l pe fata si gat cu o pensula. Lasati sa se usuce timp de 1-2 minute inainte de a incepe sa-l lucrati cu miscari circulare, cu varful degetelor. Curatati Sedimentele cu bureti uzi.
  • Corectare: Aplicati o jumatate de fiola cu ADN Marin pe fata si gat.
  • Tratare: Aplicati Masca cu plante marine pe fata si gat cu ajutorul unei pensule. Lasati-o sa actioneze timp de 12 minute. Inlaturati masca cu bureti umezi, apoi aplicati restul de fiola cu AND Marin.
  • Protectie:  La final aplicati pe fata si gat Crema usor hidratanta.
  • Chrono Detox este potrivit pentru toate tipurile de piele.