Chiar daca toamna inca nu si-a intrat pe deplin in drepturi, trendurile in materie de beauty au fost deja stabilite.

Rujul rosu

Intotdeauna ne simtim mai sofisticate si mai increzatoare cand purtam un ruj rosu impreuna cu un machiaj al ochilor subtil. In prezentarile casei Dolce & Gabbana, look-ul final este definit ca fiind unul puternic, dar totusi feminin.

 

Smoky eyes

Un machiaj rafinat are neaparat un smoky eyes. Poti folosi atat nuante mate, cat si nuante pigmentate de fard in nuante reci de gri, maro, navy, purpuriu, burgundy etc. Putem opta pentru varianta clasica cu nuante numai de negru si gri – cum s-a vazut si in prezentarile Dianei von Furstenberg, dar si la Elie Saab.

 

Eyeliner

Cel mai folosit makeup item in aceasta toamna va fi eylinerul lichid. Diferiti designers l-au utilizat in moduri diferite, dar toti au creat linii puternice si foarte definite pentru a scoate in evidenta un look minimalist. Accente puternice pe eyeliner se pot observa in show-urile: Jean Pierre Braganza, Matthew Williamson si Rochas.

Unghii in nuante neutre

Nuantele nude merg cu absolut orice. Daca nu avem, atunci trebuie sa adaugam in trusa noastra de lacuri de unghii subtonuri de gri si sa incercam o forma de migdala mai definita a unghiei.