Apa de Mare Proaspata de la Algologie invaluie pielea intr-un veritabil suflu de viata marina. Acesta apa de mare reprezinta chintensenta marii intr-un produs de ingrijire pentru piele. Cu o compozitie formulata din Complexul Exclusiv Algo3, acest produs energizant satisface 3 nevoi fundamentale ale pielii datorita actiunii sale remineralizante, hidratante si antioxidante. Acest concentrat marin se foloseste inaintea cremelor de ingrijire pentru a pregati pielea si a spori eficienta tratamentelor urmatoare, dar si pe tot parcursul zilei pentru a obtine un efect energizant.

Apa de Mare Proaspata de la Algologie contine:

  • Apa de mare din Golf: apa de mare izotonica (nivelul de sodiu e redus, astfel incat compozitia sa fie identica cu cea a lichidelor fiziologice; bogata in minerale)
  • Chondrus Crispus (alga rosie): hidrateaza (formeaza o pelicula protectoare asemenea unui silicon vegetal)
  • Alaria Esculenta (alga bruna): antioxidant (bogata in polifenoli)
  • Apa de Mare Proaspata  de la Algologie se aplica prin pulverizarea pe fata a unei cantitati suficiente de la aprox. 50 cm inaintea cremei de zi sau de noapte, peste machiaj, dupa activitati sportive, in spatii supraincalzite sau seara inainte de culcare.

    Apa de Mare Proaspata este potrivita pentru toate tipurile de piele, cu exceptia celor sensibile.

    Sporeste vitalitatea pielii. Lasa pielea proaspata, tonifiata si invigorata.