In tarile industrializate, mai mult de 50% dintre femei au raportat ca au pielea sensibila, 80% se plang de disconfortul pielii si jumatate din populatia lumii traieste in orase. Expusa la poluarea urbana, pielea devine mai sensibila si are o varsta prematura.

Pielea sensibila reactioneaza mai repede si mai intens decat pielea normala la stres.

Exista multi factori de stres la nivelul pielii:

  • Mediul de astazi este din ce in ce mai toxic pentru piele (poluare, aer conditionat, etc.), pielea este din ce in ce mai sensibila si poate reactiona mai des.
  • Cu stilul nostru de viata din ce in ce mai ocupat, pielea este supusa unui stres mai mare.
  • Factori externi: temperatura, fumat, poluare, produse dure, stres, emotii, mancare.
  •  Factori interni: stresul emotional, factorii genetici (tipul pielii, grosimea pielii), factorii hormonali, varsta pielii, istoria pielii (dermatita, seboree, arsuri solare etc.).

Gama Des Dunes - ingrijirea pielii sensibile

Dunele Talbert formeaza o bariera unica pentru a proteja o pepiniera, unde una dintre cele mai frumoase rezerve de alge marine si plante din lume creste incet.

Aceste calitati rare de protectie au fost transformate de Algologie in formule senzoriale ultra-blande pentru a ingriji si proteja pielea cea mai sensibila.

O gama pentru:

  • Pielea reactiva, sensibila, slabita din cauza agresiunilor externe.
  • Ofera un raspuns ridicat de toleranta pentru a calma pielea sensibila si pentru a o proteja de poluare.
  • Pielea devine mai supla si mai confortabila, este echilibrata si reparata.

Formula de baza

Complexul bio-mimetic Algo4® indeplineste cele 4 necesitati fundamentale ale celor 4 tipuri principale de celule ale pielii: hraneste, oxigeneaza, stimuleaza si protejeaza.

Pentru a satisface nevoile specifice ale pielii sensibile si reactive, se adauga o concentratie mai mare de Undaria Pinatifida pentru a proteja mai bine celulele pielii de radicalii liberi. Bogat in fucoxantina, un fel de pro-vitamina A marina, care activeaza sistemele de protectie naturala ale celulelor pielii.

Ingrediente suplimentare:

  • ASCOPHYLLUM NODOSUM (ALGE BRUNE - protejeaza pielea de efectele poluarii si consolideaza bariera pielii)
  • MUSETEL MARIN (acest antiinflamator reduce senzatia de disconfort, cum ar fi iritatia, senzatia de strangere si roseata)
  • RHODOSORUS MARINUS (MICRO-ALGE ROSII - acest ingredient puternic neuro-calmant obtinut prin biotehnologie reduce semnificativ sensibilitatea pielii).

Gama Des Dunes a fost creata special pentru a ingriji si a proteja pielea sensibila.