Stretching-ul Celular se aplica in tratamentele estetice, terapeutice si sportive, prin echipamentele DXsmart si DXtwin. Aceasta tehnologie patentata a primit unul dintre premiile pentru inovatie in cadrul evenimentului de la Salón Look.

Stretching-ul Celular a fost creat pentru a dinamiza, armoniza si regla activitatile metabolice in functie de nevoile noastre. Ca un antrenor personal, acesta antreneaza metabolismul tesuturilor. Functiile precum: circulatia sangvina si limfatica, producerea de colagen, eliminarea deseurilor metabolice, nutritia celulara revin la nivelul optim de functionare.

Efectele se  resimt foarte repede asupra calitatii pielii – o silueta armonioasa fara vergeturi si fara celulita.

Stretching-ul Celular garanteaza:

 

  • Efect de slabire: Pierderea in centimetri de 2 ori mai mare datorita Stretching-ului Celular din rolele cu palpare-rulare: - 6 cm in talie, - 7,5 cm la nivelul fesierilor si - 6,4 cm la picioare
  • Pierdere in greutate : 83% dintre subiectii tratati cu Stretching Celular au pierdut in greutate cu aproape 33% prin exercitarea masajului de palpare-rulare (cel putin - 3kg fara tinerea unui regim alimentar)
  • Diminuarea aspectului de coaja de portocala: Ameliorarea aspectului cutanat pana la 100% s-a observat la subiectii tratati cu Streching-ul celular, dar si reducerea masei de grasime corporala cu pana la -19%
  • Imbunatatirea elasticitatii celulare: Imbunatatirea calitatii pielii la 100% dintre subiectii care au incercat Stretching-ul Celular (+ 49% elasticitate la nivelul tesuturilor
  •  

     Aceste rezultate sunt demonstrate de studiile clinice:

    1.   Studiu comparativ a doi manipuli de palpare-rulare versus 3 role cu Stretching Celular realizat de catre  Societatea Franceza de Acreditare a Sanatatii in noiembrie 2014, la Paris (Protocol de 10 sedinte a cate 2/saptamana realizate pe 12 pacienti)

    2.    Studiu realizat de cate Julie Capot, fizioterapeut, in februarie 2011, la Toulouse (Protocol de 12 sedinte a cate 2/saptamana realizate pe 10 pacientii cu varsta intre 22 si 35 de ani)

    3.    Studiu realizat de catre Jacques Escalin, fizioterapeut, in octombrie 2012, la Toulouse (Protocol de 10 sedinte a cate 2/saptamana realizate pe 24 de pacienti cu varsata cuprinsa intre 20 si 60 de ani)