STARVAC DXtwin, inovatia in materie de vaccum - endodermie "palper-rouler"a celor de la STARVAC, ofera tratamente asupra tesutului adipos in exces si celulitei intr-o relaxare maxima. Gratie experientei de peste 40 de ani in domeniul estetic si medical, STARVAC - Franta a creat acest aparat care reuneste cea mai buna tehnologie cu doua noi brevete, in serviciul tratamentului celulitei si al remodelarii corporale.

Tehnica de vaccumare "palper-rouler", un masaj cu eficacitate maxima recunoscuta de multi ani, permite dislocarea eficienta a depozitelor de grasime din tesutul subcutanat (al celulitei). Masajul se efectueaza prin miscari de palpare a pliului cutanat si apoi de rulare, de unde si denumirea de palpare- rulare ("palper-rouler"). Totodata, STARVAC DXtwin este un aparat de depresoterapie (tratament prin aspiratie-vaccum) profesional care datorita accesorilor sale speciale si protocoalelor de tratament specifice, va permite atingerea a patru obiective principale:

  • stimularea lipolizei: eliminarea grasimii prin diferinte actiuni cum ar fi defibrozarea si reducerea depozitelor de grasime;
  • activarea circulatiei sangvine si limfatice: cu scopul de a evacua toxinele si a decongestiona tesutul subcutanat, gratie efectelor de drenaj si de micro-stimulare;
  • remodelarea corporala: prin stimularea fibrelor de elastina, ceea ce presupune o ameliorare a aspectului si a tonicitatii pielii;
  • luminozitatea fetei : prin 3 actiuni combinate: tonifiere, regenerare si drenaj.
  • Depozitele fibrozate de grasime (celulita) sunt rezistente la restrictiile calorice si la pierderea in greutate, insa apartul profesional DXtwin reprezinta un aliat principal si indispensabil in tratamentele anticelulitice si de slabire.

    Datorita tehnologiei sale avansate, STARVAC DXtwin este primul aparat profesional care ofera o actiune tridimensionala, cu efect vizibil imediat, dar cu un control perfect asupra pielii, pentru ca tehnologia unica si brevetata STARVAC, permite o manipulare usoara cu aspiratii (vacuum) foarte reduse, gratie utilizarii rulourilor mai delicate, dar care penetreaza tesutul, mult mai profund.

    Tehnologia speciala patentata a aparatului profesional STARVAC DXtwin, il face unic pe piata aparatelor de vaccum (palpare-rulare), fiind singurul aparat care permite o utilizare simultana si eficienta a cosmeticelor si a accesoriilor. Aparatul se integreaza perfect in centrele estetice, iar clientele sunt foarte multumite de rezultatele obtinute inca de la prima sedinta.