Pentru a obtine un machiaj impecabil, avem nevoie de o serie de pensule, fiecare avand un rol prestabilit in crearea capodoperei noastre. Cand vorbim de un machiaj profesional, nu trebuie sa existe compromisuri. 

Pensulele de blending care nu trebuie sa lipseasca din trusa unui make up artist:

1. C154 este preferata mea tocmai pentru forma inedita si desimea firului de par - forma pe care o intalnim doar la Crown Brush. O folosesc la blenduirea culorilor in partea inferioara a ochiului, mai exact la baza genelor. Forma usor taiata in centru imi permite asezarea perfecta a culorilor la conturarea ochiului, aplicandu-mi cantitatea ideala de fard fara a crea linii, ci doar umbre difuzate, blenduite.

pensula blending

2. C138 este un blender rotund recomandat pentru aplicarea fardului in pliu. Cu acest blender vom putea dispersa ideal culoarea in pliu, astfel pliul va fi desenat ca o umbra usor blenduita si nu ca o linie dreapta fara irizatii de culoare.

pensula blending

3. C150 are un dublu rol. O folosesc atat pt desenarea pliului cat si pt blenduirea creionului dermatograf sau a fardului aplicat la baza genelor inferioare sau superioare. Forma usor tesita si desimea medie a firelor de par imi permit sa aplic fardul in zone compacte dar nu liniare - daca aplicarea este perpendiculara pe zona dorita sau pot blendui extrem de bine daca aplic fardul tragand de culoare inspre exterior (inspre extremitati) orientand coada pensulei in jos.

pensula blending

4. C419 este un blender mediu, clasic , tesit, unghiular. Favorizeaza trecerea intre culori datorita formei speciale, care imi permite fixarea partii mai inguste in pliu, iar partea mai lunga va crea exact degrade-ul dorit.

pensula blending

5. C412 este denumit si blender pufos sau blender mare - ideal pentru a aplica ultima culoare din degradeu - denumita si tranzitie. Aceasta pensula ne va ajuta sa aplicam fardul difuz, irizat si fara pete. Forma usor ascutita in mijloc permite pozitionarea pensulei exact in zona dorita si astfel cu miscarile specifice de blending "stanga-dreapta" reusesc sa aplic fardul uniform.

pensula blending

Nota informativa:

Ana Maria Vasile este un make-up artist de renume, care a primit   titlul de BEST Make-up Artist in cadrul galei Romanian Fashion Awards la Bucharest Fashion Week, cel mai exclusivist eveniment de moda, sustinut in perioada 1 - 4 decemebrie 2016 la Ambasad’or Events & Leisure. Este inzestrata cu un talent uimitor, care o ajuta sa aduca pe chipul celor pe care le infrumuseteaza un zambet larg de fericire si incantare in momentul efectuarii "metamorfozei".