Brandusa Bordeianu este un make-up artist de renume, dar si creatoare Academiei de Make-up Brandusa Bordeianu din Iasi, insa in primul rand Brandusa este un om minunat care iti transmite faptul ca ceea ce face este o parte din sufletul ei pe care o daruieste celor din jur. Nu numai ca este inzestrata cu un talent uimitor, dar si munceste enorm dupa cum declara, chiar ea, intr-un interviu acordat revistei Glare: “Talentul trebuie sustinut prin munca.”

Astfel ca, i-am rapit cateva minute Brandusei pentru a ne spune cateva cuvinte despre produsele profesionale ale brandului frantuzesc Paris Berlin.

Cum ai cunoscut produsele Paris Berlin?

“Ador produsele Paris Berlin! Le cunosc dinainte de a fi importate in Romania de catre Complete Beauty. Initial am auzit despre ele studiind operele marilor make-up artisti internationali, cum ar fi Pat McGrath. Le-am cumparat prima data de la IMATS London, cel mai mare eveniment din domeniul make-upului din lume, iar mai apoi din Paris, de la sediul central."

Top produse preferate din gama Paris Berlin?

"Inca de atunci am fost incantata de calitatea lor. Fondul de ten si pudra High Tech ma ajuta sa obtin acel ten " de portelan". Nu as putea trai fara bureteii Paris Berlin pentru fond de ten, iar palete de corectoare sunt foarte calitative - produsul este rezisent, avand un grad mare de acoperire. Un "must have " in kitul meu este iluminatorul LU 2, the best! Clientele mele il adora si la randul lor il au in geanta."

 

Iti multumim, draga Brandusa!