Anca Alexandra Higiu, designer makeup semipermanent si Art Director al Centrelor de Estetica Floarea de Colt, ne impartaseste pasiunea ei pentru buze si sprancene perfecte. De fiecare data cand Anca vorbeste despre ceea ce face, iti transmite ca pe langa ceea ce reuseste sa creeze in exterior, cel mai mult isi doreste sa faca fiecare femeie sa constientizeze si sa se bucure de frumusetea ei.

Astfel ca, i-am rapit cateva minute Ancai pentru a ne raspunde la cateva intrebari atat despre ea, cat si despre micropigmentare.

Anca in cateva cuvinte…

Pot spune ca viata mea se invarte in jurul frumosului si sunt foarte fericita din acest motiv, intrucat ma consider extrem de norocoasa sa lucrez intr-un mediu in care imi pot pune in aplicare cunostintele teoretice acumulate la Universitatea de Arta din Bucuresti si sa am posibilitatea ca zi de zi sa schimb in bine viata persoanelor care trec pragul Centrelor de Estetica Floarea de Colt.

De ce ai ales micropigmentarea?

Pot spune ca am ales micropigmentarea intr-un mod spontan. Uitandu-ma in urma, nu imi vine sa cred cat de repede au evoluat lucrurile. Am ramas fascinata de rezultatele ce pot fi obtinute prin micropigmentare si am decis sa imi incep specializarea in acest domeniu, iar cursurile efectuate in strainatate au consolidat cunostiintele. Comunitatea internationala a tehnicienilor PMU este formata din profesionisti, care au facut ca urmarea cursurilor de specializare sa fie o reala placere. Astazi, sunt mai sigura ca niciodata  ca am facut alegerea corecta. Continui sa evoluez in domeniu si sa tratez clientii cu profesionalism.

Care sunt criteriile dupa care iti alegi produsele utilizate?

Produsele pe care le folosesc sunt alese cu mare grija si mult testate. La micropigmentare introduc un produs nou (de ex. pigmentii) dupa 6-10 luni de testare pe modele si nu pe cliente. Pentru ca imi place ceea ce fac, dar si pentru ca imi respect clientii prefer sa investesc in produse  profesionale de calitate premium.  In domeniul micropigmentarii este foarte important sa fii ajutat de o gama de produse calitative pentru a putea face performanta, intrucat talentul si cunoasterea tuturor tehnicilor nu este suficienta.

Hobby...

Desigur ca, marele hobby ramane PMU, pentru ca imi dedic tot timpul meu studiului si perfectionarii, insa in putinul timp ramas imi place sa calatoresc : soarele si marea sunt cele mai bune surse de energie atunci cand trebuie sa imi reincarc bateriile.

Iti multumim, draga Anca!