Toate femeile iubesc cum machiajul le permite sa se simta minunat, puternice, și uneori chiar le ofera un sentiment cameleonic. Industria de produse de make-up a crescut substanțial in ultimii ani, oferind o multitudine de branduri pe acest segment de piata. Avand atatea optiuni ce alegem?

Make-up artistul, Sinziana Iaru, avand o experienta vasta in acest domeniu, ne recomanda 3 produse esentiale, criteriile in functie de care isi alege produse de machiaj si de ce.

“Machiajul inseamna o impletire a tehnicii, a produselor si ustensilelor cu care se lucreaza. Din acest motiv, atunci cand vine vorba de alegerea produselor sunt foarte exigenta. Am nevoie ca produsele cu care lucrez sa intruneasca mai multe calitati dintre care pigmentatia si rezistenta sunt 2 dintre cele mai importante caracteristici.

Asa ca am facut un top 3 produse must have pe care le recomand:

Fardurile mate de la Paris Berlin au pigmentatia si rezistenta de care am nevoie pentru obtinerea unui machiaj intens. Atat nuantele inchise, cat si cele deschise sunt in topul preferintelor mele.

Plec din jurul ochilor si ma opresc asupra pometilor si anume adupra iluminatorului LU02. LU02 este cel mai bun iluminator (si nu am incercat tocmai putine ), pentru ca atunci cand este aplicat pe zonele inalte ale fetei ofera acel "glow" pe care il vedem in machiajele lui Jennifer Lopez. Il pot numi "The hightlighter".

Voi inchide triunghiul preferintelor mele cu creioanele de buze de la Paris Berlin. Pe langa faptul ca sunt foarte pigmentate, ele sunt si cremoase, aplicandu-se foarte usor. Totodata, sunt poate duble ca marime fata de celelalte creioane.

Iubesc aceste produse si sunt sigura ca si voi le veti iubi!”

Iti multumim Sinziana!