Algologie a aflat cel mai avansat mod de a reduce toate semnele inaintarii in varsta, ce apar dupa 40 de ani: algele marine. Pe baza a 30 de ani de existenta si experienta, chiar in mijlocul celei mai mari campii de alge din Europa, intr-o zona ecologica exceptionala, clasificata ca rezervatie naturala de UNESCO inca din anul 1988, Algologie dezvolta formule cosmetice marine dedicate nevoilor femeii urbane contemporane.

Avand o matrice extracelulara asemanatoare cu a oamenilor, algele sunt absorbite foarte usor de pielea noastra prin principiul osmozei pentru a  hidrata, calma, si regenera pielea.

Primele plante care au aparut pe Pamant, algele au beneficii ce sunt recunoscute de secole. Adevarati bureti, ele s-au adaptat si au evoluat fiind capabile sa traiasca intr-un mediu ostil. Algele sunt facute din tesuturi permeabile care absorb si filtreaza apa de mare, retinand doar cele mai bune substante din ea. De aceea sunt ultraconcentrate in oligoelemente si minerale.

 Excelente pentru piele, in ciuda dimensiunilor foarte mici, micro algele ofera o concentratie impresionanta de ingredienti activi puternici in lupta impotriva imbatranirii.

 Expert si pionier in Biotehnologia  Marina de peste 25 de ani, Algologie a creat produse ultra performante pure in armonie totala cu pielea. O sinergie perfecta ce netezeste vizibil ridurile, regenereaza pielea, ii reda fermitatea si stralucirea din tinerete.

Lift & Lumiere este solutia pentru a reda tenului luminozitatea si supletea, cu formule pure si proprietati anti-aging incomparabile. LIFT & LUMIERE este conceput sa combata toate semnele imbatranirii pielii incepand cu varsta de 40 de ani.  Doua produse concepute ca un veritabil duo ce lupta impotriva semnelor imbatranirii si ofera fermitate si luminozitate: Crema Lifting & Luminozitate si Serum Lifting & Luminozitate.

Trateaza:

  • pierderea fermitatii, tonusului si elasticitatii
  • pierderea ovalului fetei
  • ridurile de expresie ce au devenit visibile
  • lipsa luminozitatii si stralucirii tenului
  • petele pigmentare
  • hidratarea insuficienta
  • Formula puternica si concentrata in ingredienti activi, obtinuti prin biotehnologia marina, actioneaza tintit si in sinergie perfecta.

    Celule native din CHRISTE MARINE sunt produse de bioreactor si adaugate in intregime in formula. Concentrat pur de viata, fiecare celula nativa nediferentiata contine totalitatea compusilor celulari* : ADN, proteine structurale, peptide, coenzime. Aceste celule native sunt capabile sa secrete toate substantele necesare vietii. Ele ajuta pielea sa redinamizeze procesul biologic al reinnoirii celulare si sa imbunatateasca in special:

  • luminozitatea & straucirea
  • fermitatea & densitatea
  • hidratarea optima
  •