Sus

AquaOxyBrasion

Cod: 1022

Disponibilitate: In stoc

Cere o cotatie de pret

Descriere produs

Un sistem de peeling revolutionar, patentat, cu o tehnologie de ultima ora bazata pe principiul de pulverizare cu rezultate de la primul tratament.

AquaOxy Brasion este o modalitate de peeling superficial si eficient care foloseste oxigenul sub presiune pentru a accelera, la viteze supersonice, agentul lichid salin, creand un efect exfoliativ asupra tenului. Agentul lichid salin este compus din diferite vitamine si suplimente concentrate special pentru a servi problemelor pacientilor. Totodata, oxigenul aplicat pe suprafata tenului, distruge bacteriile anaerobe din glandele sebacee, accelereaza regenerarea celulei, fapt ce conduce la o piele mult mai sanatoasa si mai tanara. 

Aqua Oxy Brasion realizeaza urmatoarele tratamente specifice: hidropeeling (exfoliaza si mineralizeaza pielea in acelasi timp) si Oxy Spray (penetrarea compusilor activi in straturile profunde ale pielii)

Avantaje Aqua Oxy Brasion:

 • regenereaza, indeparteaza impuritatile, inchide porii, curata in profunzime si imbunatateste flexibilitatea si tonusul pielii
 • indeparteaza cicatricile, reduce ridurile si indeparteaza petele cauzate de expunerea la UV
 • indeparteaza acneea, punctele negre, urmele cauzate de acnee si uniformizeaza pigmentatia;
 • regenereaza parul (are un efect benefic in cazul persoanelor care sufera de Alopecia)
 • Specificatii tehnice: Presiune max.: 10 ~ 12 bar; Productivitate: 300 L/min

  Informatii suplimentare: Material de acoperire: carcasa sau mini-carcasa; Alimentare: 230V CA 50 Hz sau 110V CA 60 Hz; Consum de energie: 500W; Priza: europeana, britanica, americana

  Garantie: 24 luni

   

  Cere o cotatie de pret

  Campurile de mai jos sunt obligatorii - cere o cotatie de pret pentru: AquaOxyBrasion