Sus

DXtwin

Cod: Starvac DXtwin

Disponibilitate: In stoc

Cere o cotatie de pret

Descriere produs

Dxtwin evolueaza si aduce in prim plan tehnologia Stretching-ului Celular® atat pentru fata, cat si pentru corp.

Metoda testata si aprobata, rezultate obtinute dupa o serie de 12 tratamente:

  • 100% pierdere in centimentri
  • 83% pierdere in greutate
  • 100% reducerea celulitei
  • 100% piele mai ferma

Metoda naturala de relaxare a tesutului celular, Stretching-ul Celular®, consta in practicarea mecanică a unor actiuni de relaxare asupra celulelor si a mediului lor conjunctiv. Aceste miscari activeaza functiile naturale ale corpului si imbunatatesc activitatea lor. Celulele sunt instruite sa ramana tinere pentru o perioada lunga de timp.

Accesorii:

  • EVO3D (brevet nou) - manipulul principal are o actiune tridimensionala cu functii integrate care permit optimizarea efectuarii tratamentelor. Acest manipul creste elasticitatea tesutului conjunctiv cu ajutorul vibratiilor care ajuta la microstimularea circulatiei sangvine si limfatice. Cele 3 rulouri pentru un pliu dublu-cutanat netezesc pielea si inregistreaza o eficacitate crescuta asupra celulitei. Sistemul de palpare-rulare stimuleaza lipoliza fiziologica lenta.
  • EVOsphere (patent nou) - combina o miscare motorizata cu o ergonomie perfect adaptabila care respecta structura fibrelor de colagen si elastina fara a deteriora tesutul. Aceasta tehnica ofera acțiuni constante și progresive pentru o acțiune localizată asupra dermei și hipodermei, ajutând la drenajul toxinelor. Dubla mobilizare asimetrică ajuta la defibrozarea in profunzime a tratamentelui impotriva celulitei si reda fermitate pielii.
  • NEOlift - manipulul NEOlift se utilizeaza pentru tratamentele faciale de lift. Fiecare forma a fost studiata pentru a lucra localizat si pentru a se adapta perfect pe zonele de tratament. Cele 3 cupe se pot folosi static sau glisat in tratamentele anti-imbatranire (riduri si piele flasca), pentru problemele unui ten tanar (acnee, ten gras), dar si pentru pe zone cu probleme specifice (vergeturi, cicatrici, semne de arsura).
  • NEOcup - 3 cupe care folosesc un mod pulsat perfect optimizat, iar in functie de frecventa aleasa ofera tratamente diferite si complementare pentru celelalte accesorii. Aceste cupe stimuleaza, dreneaza si se adapteaza la diferite zone ale corpului, datorita celor 3 dimensiuni disponibile.

Cere o cotatie de pret

Campurile de mai jos sunt obligatorii - cere o cotatie de pret pentru: DXtwin