Sus

DXsmart

Cod: STARVAC DXsmart

Disponibilitate: In stoc

Cere o cotatie de pret

Descriere produs

Configurat pe cea mai recentă tehnologie a grupului STARVAC, DXsmart evolueaza si aduce in prim plan tehnologia Stretching-ului Celular® atat pentru fata, cat si pentru corp intr-o varianta compacta.

Metoda testata si aprobata, rezultate obtinute dupa o serie de 12 tratamente:

 • 100% pierdere in centimentri
 • 83% pierdere in greutate
 • 100% reducerea celulitei
 • 100% piele mai ferma
 • Metoda naturala de relaxare a tesutului celular, Stretching-ul Celular®, consta in practicarea mecanică a unor actiuni de relaxare asupra celulelor si a mediului lor conjunctiv. Aceste miscari activeaza functiile naturale ale corpului si imbunatatesc activitatea lor. Celulele sunt instruite sa ramana tinere pentru o perioada lunga de timp.

  Accesorii:

 • EVO3D (brevet nou) - manipulul principal are o actiune tridimensionala cu functii integrate care permit optimizarea efectuarii tratamentelor. Acest manipul creste elasticitatea tesutului conjunctiv cu ajutorul vibratiilor care ajuta la microstimularea circulatiei sangvine si limfatice. Cele 3 rulouri pentru un pliu dublu-cutanat netezesc pielea si inregistreaza o eficacitate crescuta asupra celulitei. Sistemul de palpare-rulare stimuleaza lipoliza fiziologica lenta.
 • EVOsphere (patent nou) - combina o miscare motorizata cu o ergonomie perfect adaptabila care respecta structura fibrelor de colagen si elastina fara a deteriora tesutul. Aceasta tehnica ofera acțiuni constante și progresive pentru o acțiune localizată asupra dermei și hipodermei, ajutând la drenajul toxinelor. Dubla mobilizare asimetrică ajută la defibrozarea in profunzime a tratamentelui impotriva celulitei si reda fermitate pielii
 • NEOlift - manipulul NEOlift se utilizeaza pentru tratamentele faciale de lift. Fiecare forma a fost studiata pentru a lucra localizat si pentru a se adapta perfect pe zonele de tratament. Cele 3 cupe se pot folosi static sau glisat in tratamentele anti-imbatranire (riduri si piele flasca), pentru problemele unui ten tanar (acnee, ten gras), dar si pentru pe zone cu probleme specifice (vergeturi, cicatrici, semne de arsura).
 • NEOcup - 3 cupe care folosesc un mod pulsat perfect optimizat, iar in functie de frecventa aleasa ofera tratamente diferite si complementare pentru celelalte accesorii . Aceste cupe stimuleaza, dreneaza si se adapteaza la diferite zone ale corpului, datorita celor 3 dimensiuni disponibile.
 • Cere o cotatie de pret

  Campurile de mai jos sunt obligatorii - cere o cotatie de pret pentru: DXsmart